Ingredients
For the mashed potato
| Heat the olive oil in a pan, add the onion, garlic and carrot and cook until soft. Add minced beef, and then cook until the mince is brown and shows a crumbly texture. Stir in tomato purée and tomatoes Leave to simmer, and add the wine and sugar stirring occasionally, for about fifteen minutes, or until thickened. Sprinkle with thyme and oregano Meanwhile, peel and chop potatoes and boil until soft, Meanwhile, melt the butter and add the onion until soft add to the mash. Add the eggs yolk and mix well. Add nutmeg, salt and pepper to taste Put the filling into a deep dish, then top with the mashed potatoes, sprinkle with grated parmesan and put under a warm grill (broiler) until the top is brown and crisp. |
17 Jul 2009
Cottage Pie
This recipe is one of the most traditional, common and day –by-day recipe here in Argentina, the name is potato pie Contrary to Argentine belief, this traditional and comfort dish, in fact is English, because, as you see, just reading the recipe, is so similar to Sheppard’s pie, but remember Sheppard’s pie is made with lab if you made
with beef would be known as cottage pie. Name aside, this dish is very comforting and delicious. If you like you can add raisin, as they do here. For the pure I usually melt butter and sauté onions. It works so well
Cottage Pie
Etiquetas:
Meats
Torta de Batatas
Esta receita é uma das mais tradicionais, comum e para o dia a dia aqui na Argentina: o nome é torta de carne.
Apesar dos Argentinos acreditarem que é um prato típico o fato é que sua origem é inglesa. E uma variação da Sheppard’s pie, que é feita com carne de carneiro, esta, como é feita com carne de vaca é conhecida como Cottage pie.
Nomes a parte, é uma delicia, e vocês podem adicionar se gostarem passas de uvas como é comum aqui. A diferença aqui nesta receita esta no purê que coloco, fica melhor que so com um purê simples
Ingredientes
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Aqueça o azeite em uma panela ,quando estiver quente, colocar a cebola, o alho e a cenoura ralada, cozinhe até que estejam macios.
Junte a carne e cozinhe até que adquira uma cor marrom sem vestígios de cor de rosa
Adicione os tomates e o purê de tomates, misture bem e adicione o extrato de tomates
Acrescente o vinho, o açúcar e deixe cozinhar ate que o liquido esteja evaporado. Polvilhe com tomilho e orégano
Enquanto isso descasque as batatas e leve a ferver ate que estejam macias
Enquanto isso derreta a manteiga e refogue a cebola ralada ate que esteja transparente
Amasse as batatas, adicione a manteiga derretida com a cebola e o creme de leite, misture bem, e acrescente as gemas, Misture e coloque a noz moscada, o sal e a pimenta
Em um refratário coloque a carne e cubra com o purê, Polvilhe com parmesão e leve ao forno, até que as pontas do purê estejam douradas.
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En Español, por favor
Esta receta es una de las mas tradicionales comunes y para el día a día, acá en Argentina y es conocida como Pastel de carne.
Pero al contrario de lo que la mayoría de los argentinos creen, la receta es de origen Inglesa, pues es muy similar a la Sheppard´s pie , que se hace con carne de cordero, esta como es con carne vacuna, es conocida como Cottage pie Nombres a parte les puedo decir que es deliciosa. Si desean les pueden adicionar pasas de uvas como lo hacen acá. La diferencia en esta receta esta en el puré que le pongo
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Calentar el aceite y añadir la cebolla el ajo y la zanahoria, cocinar hasta que este blando
Añadir la carne y cocinarla bien hasta que tenga un color marrón y no tenga trazos de color rosa.
Añadir el tomate cortado, el puré de tomates el estrato de tomates y cocine por un rato, añada el azúcar, el vino y cocine hasta que el liquido de evapore .Ponga sal pimienta el tomillo y el orégano. Revolviendo de vez en cuando.
Mientras tanto, pele y lleve a hervir las papas
Mientras hace eso derrita la manteca y rehogue las cebollas
Exprima las papas, añada la mezcla de manteca derretida con cebollas y la crema de leche mezcle, añada las yemas y revuela hasta que se incorporen bien
Ponga sal pimienta y nuez moscada
En un refractario ponga la carne picada, cubra con el puré y espolvoreé con queso rallado
Lleve al horno hasta que las puntas del puré estén doradas.
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Etiquetas:
Carnes (Esp/Portugues)
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